fbpx
 
Colaj foto: Fanatik Colaj foto: Fanatik

Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea a fost prinsă în Spania


Mama fetei găsită moartă într-o canapea a fost arestată de poliția spaniolă, marți, în regiunea Catalonia. Femeia ar fi fost prinsă în localitatea Torrefarrera din provincia Lleida.

Poliția din Catalonia a anunțat, într-un comunicat de presă, că, marți, în jurul orei 1.00, a arestat „o femeie care se presupune că are legătură cu moartea violentă a fiicei sale de 12 ani în România”.

Direcția de Investigații Criminale a deschis o anchetă pentru clarificarea faptelor și a gradului de participare a persoanei reținute și va activa mecanismele de coordonare interpolițienești pentru a colabora cu autoritățile polițienești competente, se mai arată în comunicat.

Femeia a fost ridicată de polițiștii spanioli, urmează să fie interogată de aceștia în numele autorităților din București și, dacă va fi cazul, vor fi demarate proceduri pentru ca ea să fie adusă în țară. Continuă căutările la nivel european pentru depistarea bărbatului.

Existau informații ale polițiștilor români că mama fetei moarte și concubinul acesteia, au ieșit din țară pe cale rutieră de mai bine de o lună, drept urmare au cerut sprijin autorităților, prin Europol, pentru depistarea celor doi.

Tatăl fetei, cel care a anunțat dispariția femeii și a minorei, este audiat la Poliție.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30