fbpx
 
Mama fetiței găsită în lada patului, dezvăluiri despre moartea fiicei ei: „Eu atunci cred că a omorât-o”

Mama fetiței găsită în lada patului, dezvăluiri despre moartea fiicei ei: „Eu atunci cred că a omorât-o”


Mama fetiței de 12 ani ucise în Bucureşti a fost audiata atât de poliţişti cât şi de procurori. În Spania, femeia a susținut că nu a ştiut nimic despre crimă și că nu era acasă când s-a întâmplat totul. Marcel Șerbiuc, principalul suspect de omor, este căutat prin Interpol.

Detaliile oferite de Simona Iftimovici unui apropiat chiar la plecarea din Spania sunt similare cu declaraţiile făcute în fața anchetatorilor, relatează Știrile PRO TV. Femeia spune că iubitul ei, cel mai probabil, a ucis-o pe fetița de 12 ani în aprilie, cu câteva zile înainte ca cei doi să plece în Spania.

- Așa le-am zis și anchetatorilor. Când a plecat fata cu mine, că a zis pleacă la taică-su în dimineața aia, la 4 jumătate, când m-am dus eu cu mama la scări... Și după aia, când vin acasă, era la Luica, mă aștepta acolo la noi, aproape de casă. Eu am venit pe la 1-2-3…

- Și a câta zi ați plecat în Spania?

- A doua sau a treia.

- Deci cum ar veni, două zile ați stat cu mortul în casă, făcând tot el curățenie mereu.

- Eu atunci cred că a omorât fata mea, pe cuvântul meu. Că altfel nu îmi dau seama. Că n-avea cum să o omoare acuma când a fost în țară.

Mama fetiţei ucise şi ascunse în canapea a ajuns joi seară în România, iar la intrarea în ţară a fost preluată de poliţişti.

Tot joi, Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare pe numele partenerului femeii, Marcel Șerbiuc. El este principalul suspect în cazul acestei crime, şi a fost dat în urmărire internaţională.

Până acum poliţiştii au aflat că Marcel Ilie Serbiuc ar fi părăsit ţara pe 14 aprilie, cu destinaţia Spania, că mai apoi să se întoarcă în România pe 10 mai. Ulterior, ar fi ajuns pe teritoriul Olandei. La această oră, însă, investigatorii nu au spus dacă individul ar fi rămas sau ar fi plecat de acolo.

Conform procedurii, Șerbiuc poate fi arestat imediat de poliţia statului în care este găsit. Un judecător va analiza cauza şi va decide sau nu trimiterea lui în România.

Dispariţia copilei a fost semnalată de tatăl ei pe 3 mai. De dosar s-a ocupat un poliţist cu experienţă. Se pare că tatăl nu le-a putut da anchetatorilor numărul de telefon şi nici o poză şi nu a fost de acord cu mediatizarea cazului. Ar fi zis doar că adolescenta stă la mama ei.

Poliţiştii spun că imediat după ce tatăl a reclamat dispariţia copilei, au mers împreună cu acesta la bunica maternă, singura adresă pe care bărbatul o ştia. Au primit indicii că adolescenta, mama ei şi concubinul acesteia s-ar afla în Suceava. Anchetatori au mers şi acolo, în localitatea Sfântu Ilie, unde au vorbit cu rudele bărbatului.

Poliţiştii din Suceava au aflat că mama şi fiica locuiau cu iubitul femeii într-un apartament închiriat din Berceni. Adulţii ar fi plecat la muncă în Spania, lucru confirmat şi de datele poliţiei de frontieră.

Anchetă pentru omor este în plină desfăşurare.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31