fbpx
 
Trump s-a prezentat la o închisoare din Atlanta pentru a fi amprentat şi fotografiat ca inculpat

Trump s-a prezentat la o închisoare din Atlanta pentru a fi amprentat şi fotografiat ca inculpat


Donald Trump s-a prezentat joi la închisoarea din comitatul Fulton, din Atlanta pentru a se conforma ca inculpat rigorilor legale ce decurg din acuzaţiile care i se aduc în legătură cu efortul său de a anula pierderea alegerilor din 2020 din Georgia. 

Trump a fost de acord la începutul acestei săptămâni cu o cauţiune de 200.000 de dolari şi cu alte condiţii de eliberare, inclusiv să nu folosească reţelele de socializare pentru a-i viza pe co-inculpaţi şi pe martorii în dosar.

Protestatarii aflaţi în faţa închisorii au putut fi auziţi scandând împotriva procurorului districtual Fani Willis, care i-a pus sub acuzare pe Trump şi pe alţi 18 în acest dosar.

„Închideţi-o pe Fani!” au scandat susţinătorii fostului preşedinte.

Dosarele închisorii arată că fostul preşedinte Donald Trump a fost arestat şi înregistrat la închisoarea din comitatul Fulton, joi seară.

Documentele indică înălţimea şi greutatea lui Trump. El este descris ca având ochi albaştri şi păr blond. A fost înregistrat ca deţinutul nr. P01135809.

Trump a stat la închisoare aproximativ 20 de minute.

Şeriful din comitatul Fulton a declarat că toţi cei 19 inculpaţi din dosarul privind încercarea de deturnare a rezultatului alegerilor din Georgia vor trece prin aceeaşi procedură ca orice alt inculpat, care include amprentarea şi fotografierea, 

La fel ca mulţi dintre cei 18 co-inculpaţi care s-au predat deja la închisoare, înregistrarea lui Trump a fost finalizată rapid, deoarece fostul preşedinte şi avocaţii săi au negociat termenii predării.

Donald Trump a părăsit Atlanta după ce s-a predat la închisoarea din comitatul Fulton. În total, fostul preşedinte a stat la Atlanta mai bine de o oră şi jumătate.

„Nu am făcut nimic greşit”, a spus Trump reporterilor înainte de a se urca în avion.

Trump a descris dosarul penal împotriva sa drept „o parodie de justiţie”.

Echipa lui Donald Trump a discutat despre fotografia fostului preşedinte înainte ca acesta să o facă joi seară la închisoarea din comitatul Fulton, au declarat pentru CNN două surse familiare cu situaţia.

În cele din urmă, Trump a decis că vrea să pară „sfidător” în fotografie şi a ales intenţionat să nu zâmbească, au spus sursele.

Fostul preşedinte republican se confruntă în Georgia cu 13 capete de acuzare, inclusiv şantaj, în baza unei legi cunoscute sub acronimul RICO folosită de obicei pentru a viza crima organizată. El este suspectat că a făcut presiuni asupra oficialilor statului pentru a anula înfrângerea sa în faţa preşedintelui democrat Joe Biden în alegerile din 2020.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31