fbpx
 
ISU Iași ISU Iași

Dosar penal deschis de polițiștii ieșeni în urma exploziei de la pizzeria din Pașcani


Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Iaşi a informat că a fost deschis un dosar penal în urma exploziei, urmată de incendiu, la o brutărie/pizzerie din municipiul Paşcani.

„Astăzi, în jurul orei 06:00, poliţiştii Poliţiei Oraşului Paşcani au fost sesizaţi cu privire la o explozie ce ar fi avut loc la o brutărie din municipiul Paşcani. În urma evenimentului a rezultat rănirea unui bărbat care a fost condus la spital. Toate persoanele din imobil au fost evacuate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere din culpă", „vătămare corporală din culpă", „nerespectarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă" şi "neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă" ", au transmis reprezentanţii IJP Iaşi.
Potrivit Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, luni dimineaţa, la ora 5.45, o explozie urmată de incendiu a avut loc la brutăria/pizzeria Karin din municipiul Paşcani, care se afla la aproximativ 7 metri distanţă de un bloc de locuinţe.
Potrivit sursei citate, în interiorul clădirii unde s-a produs explozia urmată de incendiu se aflau două butelii de GPL, fiecare având capacitatea de 60-70 de litri.
Echipajele care au ajuns la locul intervenţiei au găsit în interior doar proprietarul, un bărbat de 57 de ani, care era conştient.
Coordonatoarea SMURD Iaşi, dr Diana Cimpoeşu, a transmis că bărbatul a suferit arsuri de gradul I şi II la o mână şi la nivelul feţei.
Din cauza riscului propagării incendiului, locatarii blocului din apropierea brutăriei au fost evacuaţi. Ei au fost lăsaţi să revină în locuinţe după ce pompierii au stins incendiul şi au verificat toate spaţiile.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31