fbpx
 
Tânăr din Dâmbovița, arestat după ce a cumpărat o mașină cu euro falși

Tânăr din Dâmbovița, arestat după ce a cumpărat o mașină cu euro falși


Un tânăr a cumpărat o mașină cu bani falși, dar a fost prins de polițiști și apoi arestat. Bancnote de euro false au fost găsite la percheziția locuinței acestuia.

Tânărul de 22 de ani din județul Dâmbovița este acuzat că a plătit cu euro falși o mașină pe care a cumpărat-o. Când au percheziţionat locuinţa sa, anchetatorii au găsit peste 5.000 de euro în bancnote falsificate. 

La data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii falsului de monedă, fiind puse în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dâmboviţa, la locuinţele unui bărbat, de 22 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune”, a transmis, luni, Poliţia Română, potrivit news.ro.

Potrivit polițiștilor, pe 10 noiembrie, într-o societate comercială situată pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, bărbatul în cauză ar fi pus în circulaţie bancnote false, în euro, pe care le-ar fi înmânat ca bancnote autentice persoanei vătămate, reprezentând contravaloarea preţului stabilit în cadrul unui contract de vânzare-cumpărare a unui autoturism.

În urma desfăşurării percheziţiilor la locuinţele acestuia, a fost descoperit şi indisponibilizat autoturismul însuşit de către persoana bănuită de săvârşirea infracţiunilor, dar şi 5.170 de euro, din tipul de fals cunoscut la nivel european PROP-COPY”, a precizat polițiștii.

Tânărul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29