fbpx
 
Facebook Facebook

Încă 10 pacienți de la Spitalul Murgeni, cu simptomatologie digestivă, după ce 3 au decedat și unul este în stare gravă


Încă 10 pacienţi de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni prezintă simptomatologie digestivă şi urmează să fie preluaţi de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, după ce trei persoane internate în unitatea medicală au decedat, în cursul zilei de miercuri, iar alta a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad.

Conducerea Spitalului Murgeni crede că bolnavii ar fi avut de suferit după ce au luat marţi masa de prânz.
Noi credem că situaţia s-a produs în urma servirii mesei de prânz din cursul zilei de ieri. Avem un total de aproximativ 140 de pacienţi care au mâncat. Avem trei pacienţi decedaţi în cursul zilei de astăzi, cu simptomatologie diareică, urmată de vărsături şi stop cardiorespirator şi un alt pacient transferat azi la Spitalul Bârlad. Pe lângă aceştia, mai sunt 10 pacienţi cu scaune diareice, pe care intenţionăm să-i trimitem la Spitalul Bârlad. Au fost prelevate probe şi aşteptăm rezultatele în cursul zilei de joi", a declarat, pentru Agerpres, managerul Spitalului de Psihiatrie Murgeni, Ionel Carp.
Patru pacienţi de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni au fost preluaţi în stare gravă, miercuri, în decurs de câteva ore, de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, trei dintre ei decedând.
Autorităţile au anunţat Ministerul Sănătăţii cu privire la Situaţia de la Murgeni, iar Direcţia de Sănătate Publică Vaslui a demarat o anchetă în acest caz.
Şi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui efectuează cercetări cu privire la aspectele înregistrate în spitalul din oraşul Murgeni. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29