fbpx
 
X X

O tânără care furase două cutii de lapte praf dintr-un supermarket din Polonia a fugit cu agentul de pază pe capota mașinii (VIDEO)


Scene desprinse parcă dintr-un film thriller s-au derulat în Polonia. O tânără din Cehia a fost surprinsă să furase două cutii de lapte praf dintr-un supermarket și a fugit apoi în mașina cu care venise. Paznicul a sărit pe capota ei.

Incidentul a avut loc în Jastrzębie-Zdrój, voievodatul Silezia, la granița cu Cehia.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost surprinsă, pe camerele de supraveghere, de un agent de securitate cum a sustras două cuții de lapte praf. Femeia a reușit să plece din magazin în mașina cu care venise, iar paznicul a fugit după ea și a oprit-o, pentru a o reține până la sosirea polițiștilor, scrie Polsat News.

Agentul de securitate a decis să nu cedeze și a sărit pe capota mașinii tinerei.

„Femeia a ieșit din parcare pe drum și a condus cu bărbatul pe capota vehiculului ei. În timp ce conducea, a trecut și pe semaforul roșu la o intersecție. După 200 de metri, după ce, probabil, și-a dat seama ce a făcut, s-a oprit”, a precizat Poliția Municipală din Jastrzębie-Zdrój.

Tânăra a fost reținută și acuzată de „nerespectarea drepturilor de proprietate și tentativă de omor sau vătămare corporală gravă”. Ea riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29