fbpx
 
Bătaie cu săbii, ziua în amiaza mare, pe o stradă din Galați. Momentul arestării huliganilor (VIDEO)

Bătaie cu săbii, ziua în amiaza mare, pe o stradă din Galați. Momentul arestării huliganilor (VIDEO)


Patru huligani s-au răfuit în plină stradă, în Galați, mobilul încăierării fiind, se pare, un conflict mai vechi.

Poliția Municipiului Galați a trimis în zonă mai multe echipaje. Cei patru huligani au fost ridicați și duși la Secția 2 Poliție pentru cercetări.

Poliția va face cercetări pentru port de armă fără drept și tulburarea liniștii și ordinii publice, urmând ca Parchetul să stabilească dacă va fi deschis dosar penal în cauză.

„La data de 29 noiembrie 2023, în jurul orei 14:50, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe bulevardul Siderurgiștilor, din municipiul Galați, în fața unei case de amanet pentru bunuri mobile, ar avea loc o agresiune fizică între 4 bărbați.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați s-a stabilit faptul că, la data mai sus menționată, cu puțin timp înainte de apelul la 112, ar fi avut loc un conflict spontan între doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Galați, în timp ce se aflau în incinta casei de amanet. În timpul conflictului cei doi ar fi început să-și adreseze cuvinte și expresii vulgare și apoi să se agreseze fizic.

Conflictul dintre aceștia a continuat în stradă, iar tânărul, de 21 de ani, ar fi folosit și un cuțit pe care l-ar fi avut asupra sa, fără însă a-l răni pe celălalt tânăr. Alți doi tineri, cu vârstele de 18, respectiv 24 de ani, tot din municipiul Galați care îl însoțeau pe cel de 21 de ani, au sărit în apărarea acestuia.

Polițiștii i-au identificat pe toți cei implicați în acest conflict, iar trei dintre aceștia, care au fost depistați în zona unde a avut loc conflictul au fost conduși la sediul secției de poliție, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale care se impun. Față de tânărul, de 24 de ani, se desfășoară activități pentru localizarea sa, întrucât nu a fost găsit în locul respectiv.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, precum și pentru stabilirea participației fiecărei persoane în parte", a transmis IPJ Galați.

Cei trei agresori au fost reținuți pentru 24 de ore.

„După audieri și după administrarea materialului probator în cauza penală, în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a trei persoane care au participat efectiv la agresiunea fizică, fiind vorba de tinerii cu vârstele de 20, 21 și 24 de ani.

În cursul zilei de joi cele trei persoane vor fi prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive", a transmis Poliția Galați.

 

Sursa: PRO Lider FM

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29