fbpx
 
The Times of Israel The Times of Israel

Cel puțin trei morți și șase răniți într-un atac armat la Ierusalim. Teroriștii au fost uciși pe loc


Trei persoane au fost ucise, iar alte șase rănite într-un atac armat comis joi, la oră de vârf, la intrarea în Ierusalim, a anunțat serviciul de ambulanță Magen David Adom din Israel, conform The Times of Israel și Reuters.

„Doi terorişti veniţi cu o maşină şi înarmaţi unul cu un M-16 şi altul cu un pistol" au deschis focul în jurul orei 07:40 (05:40), a anunţat şeful poliţiei din Ierusalim, Doron Torgeman, în faţa presei, la locul atentatului.
Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii, a identificat unul dintre cei doi morţi ca fiind "o tânără de 24 de ani".
Iniţial, Magen David Adom a situat atacul în Ierusalimul de Est, ocupat şi anexat de Israel, înainte de a preciza că acesta a avut loc "la intrarea în Ierusalim" (vest).
„Cei doi suspecţi implicaţi în focurile de armă au fost neutralizaţi la faţa locului", a precizat poliţia.
Acest atac survine în timp ce armistiţiul între Israel şi mişcarea palestiniană islamistă Hamas a fost prelungit in extremis joi dimineaţa pentru o a şaptea zi.
În urmă cu două săptămâni, un soldat israelian a fost ucis şi cinci membri ai forţelor de securitate israeliene au fost răniţi într-un atac la o barieră ce separă Ierusalimul de Cisiordania ocupată, atac revendicat apoi de brigăzile Ezzedin al-Qassam, ramura armată a Hamas. Cei trei atacatori au fost lichidaţi.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30