fbpx
 
snppc.ro snppc.ro

Ferma Dacilor, pensiunea fără autorizații din Prahova, unde 5 oameni au murit arși de vii, era promovată de polițiști


Ferma Dacilor, pensiunea fără autorizații din Tohani, unde cel puțin cinci oameni au murit arși de vii, era promovată și de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, care oferea membrilor săi reduceri pentru cazarea de aici.

Ferma Dacilor, pensiunea fără autorizații din Tohani a unui interlop, unde cinci oameni au murit arși de vii, era promovată și printre polițiști, în baza unui parteneriat încheiat cu Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC).

Informația a fost difuzată prima oară de jurnalistul Vitalie Cojocari.

Relația amicală de afaceri între pensiunea fără autorizații a interlopului Cornel Dinicu și polițiști este prezentată chiar pe pagina SNPPC.

Vă informăm că Biroul teritorial SNPPC din IPJ Prahova a încheiat un nou parteneriat în domeniul turismului. Începând din 8 iulie, membrii SNPPC&familiile beneficiază de o reducere de 20% la cazare și masă în cadrul Complexului Ferma Dacilor, situat într-o zonă deosebită - Tohani - zona Viticolă DEALU MARE PRAHOVA. Preparatele culinare provin din producția proprie a fermei, iar vinurile sunt de la podgoriile locale, renumite în țară și peste hotare! Merită vizitat!

Găsiți detalii și fotografii pe site-ul lor: www.fermadacilor.ro.
Reducerea este valabilă de duminică până joi, dat fiind faptul că în zilele de vineri și sâmbătă se organizează frecvent evenimente
”, scrie în articolul postat pe site-ul SNPCC.

Tragedia de la Ferma Dacilor este anchetată acum și de DNA, după ce au apărut mai multe informații cu privire la felul în care pensiunea a funcționat ani de zile fără autorizații.

Pe de altă parte, pensiunea promovată de polițiști era a unui interlop cu notorietate, Cornel Dinicu fiind asociat atât cu lumea interlopă din Prahova, cât și cu cea din București.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31