fbpx
 
Heute.at Heute.at

Momentul în care un mire este arestat în Austria, chiar înainte de a spune „da” în fața stării civile (VIDEO)


Ziua care ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă din viața unor miri s-a transformat într-un coșmar. Mirele a fost arestat în Austria chiar înainte de a spune „da” în fața stării civile. Mireasa a suferit un șoc și a fost transportată la spital.

Incidentul șocant a avut loc sâmbătă în timpul unei ceremonii la Castelul Vösendorf, din orașul cu același nume, potrivit Heute.at.

Mirele, un cetățean turc de origine kurdă, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat de poliția austriacă de imigrație. Odată cu căsătoria, bărbatului i-ar fi fost permis să rămână în Austria.

Mireasa, cetăţean german în vârstă de 40 de ani, a privit neputincioasă momentul în care viitorul ei soț a fost ridicat de oamenii legii. Ea a povestit că acesta a fost dus la arestul poliției Hernalser Gurtel din Viena, iar marți a fost deportat cu avionul, în Turcia.

Momentul în care mirele este arestat a fost filmat cu un telefon mobil de unul dintre invitații la ceremonie. În imagini, mireasa este vizibil șocată și spune că are tot dreptul să se căsătorească. Ea a suferit un șoc și a fost transportată la spital.

Cei doi erau împreună de un an și jumătate și s-au cunoscut la restaurantul unde lucrau amândoi. El depusese cerere de azil, însă a primit răspuns negativ cu 10 zile înainte de căsătorie. Cuplul a decis să se căsătorească în vară. Bărbatul a cerut azil și decizia de refuz a venit cu zece zile înainte de ceremonia cununiei civile.

În ultima perioadă, mirele a stat ilegal în Austria, pentru că nu avea un permis de ședere valabil. Însă avocatul pe care l-a angajat mireasa spune că „poliția nu avea dreptul să împiedice căsătoria”.

Oficiul Federal pentru Imigrare și Azil (BFA) a dat detalii suplimentare despre caz. BFA spune că au existat 13 tentative anterioare de arestare pe care bărbatul le-a dejucat ascunzându-se.

Avocatul celor doi spune că există posibilitatea ca mireasa să poată zbura în Turcia, căsătoria să fie oficiată acolo, iar apoi mirele să ceară drept de ședere în Austria, pentru reîntregirea familiei.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: