fbpx
 
My Local Lincolnshire My Local Lincolnshire

Un magazin românesc din Anglia, evaluat cu „ZERO” la igienă și siguranță alimentară


Un magazin românesc din Anglia se află în centrul unui scandal privind igiena alimentară.  

„Decebal Supermarket” se află în orașul englez Boston (Lincolnshire) și a fost evaluat cu „zero” în urma unei inspecții sanitare a Consiliului Local.

Responsabilul cu siguranța alimentară a considerat că este necesară o îmbunătățire urgentă în ceea ce privește condițiile în care sunt ținute produsele și curățenia, scrie My Local Lincolnshire.

Proprietara afacerii a declarat că este dezamagită profund și îngrihorată de ratingul acordat magazinului. Ea susține că evaluarea este nedreaptă și că se bazează pe discriminarea pe criterii de naționalitate.

„Nu am auzit în viața mea ca cineva să primească un rating atât de scăzut și cred că este nedrept și incorect. Întotdeauna m-am mândrit cu menținerea unui mediu curat și igienic pentru clienții mei. De asemenea, vreau să îmi exprim îngrijorarea cu privire la faptul că mă simt vizată din cauza naționalității mele. Vreau să subliniez faptul că nu am primit niciodată plângeri din partea clienților mei, iar aceștia au fost întotdeauna mulțumiți de curățenia și igiena magazinului meu. Satisfacția lor este prioritatea mea principală”, a declarat românca, potrivit sursei citate.

În prezent, controalele sanitare vor viza magazinul românesc, astfel încât inspectorii să poată vedea dacă sunt respectate condițiile de igienă.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30