fbpx
 
Colaj foto: Digi24 Colaj foto: Digi24

Cei trei interlopi reținuți pentru crima din Padina sunt fiii unei vrăjitoare din București


Trei bărbați, cunoscuți interlopi din Capitală, au fost reținuți după crima din parcarea unui hotel din Padina. Suspecții sunt acuzați că și-ar fi lovit victima fără milă, cu macete. Este vorba despre un bărbat din Târgoviște, care și-ar fi apărat soția după ce ar fi fost hărțuită de atacatori. Suspecții fac parte din gruparea interlopă Fabian și sunt fiii unei vrăjitoare din București. 

Un apel la 112 în toiul nopții anunța faptul că un bărbat a fost înjunghiat mortal la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat de 41 de ani din Târgoviște. Trupul neînsuflețit al victimei a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, precizează Digi24.

Polițiștii au pornit în căutarea autorilor crimei. Este vorba despre trei bărbați, care au fost găsiți în scurt timp la cabana Cuibul cu Dor, de unde mai aveau câțiva kilometri până la drumul care duce spre stațiunea Sinaia. Surse din anchetă spun că de acolo, urmau să se întoarcă la București, unde plănuiau să se ascundă.
Polițiștii au găsit în mașina unuia dintre suspecți și un pistol.

Surse din anchetă spun că totul ar fi pornit după ce soția victimei a început să danseze. Cei trei indivizi ar fi făcut comentarii deplasate la adresa femeii, iar soțul ei a sărit la bătaie să o apere. A fost fugărit cu o macetă de agresori și înjunghiat. Ca să scape, a fugit în parcare, dar n-a mai supraviețuit până la sosirea echipajelor de prim-ajutor.

Suspectul principal este Marin Laurențiu, de 31 ani, zis și Solomon. Un alt agresor este Luis Fabian. Surse din anchetă spun că indivizii fac parte din lumea infracțională a capitalei. Ei fac parte din gruparea de interlopi Fabian, cunoscută în București. Sunt fii unei cunoscute vrăjitoare din București. Gruparea era în vizorul polițiștilor, așa că atunci când martorii i-au indicat ca fiind la locul crimei, polițiștii au știut pe cine caută și i-au găsit ușor.

Ancheta a fost preluată de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și cercetările continuă. Legiștii urmează să facă și necropsia victimei.

Cei trei vor fi duși la instanță cu propunere de arestare preventivă. E psoibil să mai fie audiați o dată de procuror.

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31