fbpx
 
IJJ Maramureș IJJ Maramureș

Un pedofil din Baia Mare a întreținut ani de zile relații sexuale cu băieți minori. Are un tatuaj cu numele unuia dintre ei


Un bărbat de 40 de ani din Baia Mare, care întreținea relații sexuale cu mai mulți băieți minori, a fost reținut de jandarmi. Individul i-a rugat pe oamenii legii să nu îi întocmească un „dosar de pedofil”.

Bărbatul, însoțit de trei minori de 13 și 14 ani, a furat dintr-un supermarket din Baia Mare. La fața locului a intervenit un echipaj de jandarmi care a observat comportamentul suspect al individului și care l-a făcut să recunoască faptul că întreține de mai mult timp relații sexuale cu băieți minori.

„Intuiția feminină a colegei noastre, Andrada, a dus la identificarea și reținerea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care de mai mult timp întreținea relații sexuale cu mai mulți băieți minori. Seara trecută, în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmi din care făcea parte si Andrada, a fost solicitat să intervină într-un caz de furt dintr-un supermarket din Baia Mare. La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, însoțit de trei minori de 13 si 14 ani. Întrucât bărbatul manifesta un comportament suspect și încerca sa evite dialogul și privirea colegei noastre, Andrada a intuit că este ceva în neregulă”, au precizat reprezentanții IJJ Maramureș, conform Știrilor PRO TV.

„În acel moment mi-am dat seama că întrebările mele trebuie să fie ferme, ca să-l pot face pe bărbat să spună adevărul. Am simțit despre ce este vorba, așa că am dus discuția în direcția dorită, până la momentul în care l-am făcut pe bărbat să recunoască că de mai mult timp întreține relații sexuale cu băieți minori”, a declarat Andrada.

În urma controlului corporal, jandarmii au descoperit asupra bărbatului două telefoane mobile. Andrada i-a cerut să îi arate conținutul telefoanelor. Atunci a descoperit că mobilul acestuia conținea imagini cu mai mulți băieți minori. Tot în urma dialogului, bărbatul i-a arătat jandarmeriței și tatuajul de pe braț cu numele unuia dintre minorii care îl însoțea, despre care a recunoscut că întreținea relații sexuale de mai mulți ani.

Bărbatul este înregistrat în bazele de date cu infracțiuni de tâlhărie și furt calificat pentru care a ispășit în trecut o pedepsa privativă de libertate.

„Vă rog să nu îmi faceți dosar de pedofil!", le-a spus individul jandarmilor.

„Actele de sesizare, împreună cu cele două telefoane mobile găsite asupra persoanei au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare, urmând a se continua procedurile legale care se impun”, a mai transmis IJJ Maramureș.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31