fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
UPDATE. Cine l-a ucis pe tânărul de 18 ani din Alexandru. Sabin a lipsit vineri de la şcoală

UPDATE. Cine l-a ucis pe tânărul de 18 ani din Alexandru. Sabin a lipsit vineri de la şcoală


Un tânăr de doar 18 ani a fost găsit, aseară, fără suflare în apartamentul în care locuia cu familia, chiar de tatăl său. Asasinatul s-a petrecut într-un bloc din cartierul Alexandru cel Bun. Tânărul era foarte bun la învăţătură: intrase primul la admitere cu media 9.94. Tatăl său este ofițer SRI.

 

UPDATE

Carmen Losonczy, directoarea Liceului de Informatică : „Sabin era un elev model. Ieri a lipsit de la şcoală“

Directoarea Liceului de Informatică „Grigore Moisil“ din Iaşi, unde învăţa Sabin Şerban, băiatul găsit înjunghiat vineri seară, într-un apartament din Iaşi, are numai cuvinte de laudă despre tânăr.

„Am rămas şocaţi la aflarea veştii! Sabin era un elev model. Era genul de copil pe care toţi profesorii şi l-ar dori. Era un copil foarte bun la învăţătură. Din ce ştim noi, nu avea un comportament conflictual. Ieri (n.r. - vineri), a lipsit de la şcoală, dar am presupus că are o problemă medicală. În patru ani de liceu, Sabin a lipsit doar când a avut probleme de sănătate şi părinţii ne comunicau acest lucru“, a declarat Carmen Losonczy.

 

 

Sabin Şerban a fost găsit de tatăl său, înjunghiat în spate, vineri seară, în holul apartamentului în care locuiau. Sabin era un copil foarte bun la învăţătură, intrând primul pe lista celor admişi la Liceul de Informatică „Grigore Moisil“ din Iaşi, în 2013, cu media 9,94.

 

Știre inițială

Băiatul a fost înjunghiat după un conflict în scara blocului. Deocamdată nimeni nu a fost reţinut în acest caz. Nenorocirea s-a petrecut în cartierul Alexandru cel Bun, din Iaşi. Potrivit anchetatorilor, băiatul ar fi fost înjunghiat în spate cu un cuţit de 20 de centimetri. Tatăl adolescentului este cel care l-a găsit zăcând într-o baltă de sânge, chiar în holul apartamentului şi a sunat imediat la 112.

 

Tatăl tânărului, Gheorghe Şerban, este ofițer SRI. El le-a spus anchetatorilor că a venit de la serviciu în jurul orei 17.40, iar când a intrat în casă şi-a găsit fiul întins pe jos, în holul apartamentului, şi cu un cuţit înfipt în spate. Imobilul în care s-a produs tragedia este situat pe strada Sarmisegetuza.

 

Unii dintre vecinii victimei spun că ar fi auzit gălăgie în scara blocului dar, de teamă, nu a ieşit din casă.

„Ceva gălăgie am auzit pe scară aici. Nişte copii, eu am crezut că sunt nişte copii. Când m-am uitat pe geam am văzut aici salvarea", a povestit vecinul.

 

Uşa apartamentului unde tânărul zăcea fără suflare era deschisă în momentul în care tatăl lui s-a întors acasă. Surse din cadrul anchetei susţin că au fost găsite urme de violenţă pe trupul adolescentului. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției, ale SMURD  şi criminaliştii.

 

Anchetatorii au mai multe ipoteze de lucru în momentul de față. Una dintre ele este răzbunarea. Băiatul a fost găsit întins cu fața în jos și cu arma crimei înfiptă în spate, ceea ce arată că victima a fost luată prin surprindere, chiar în interiorul apartamentului. Deocamdată nu se știe cum a pătruns asasinul în apartament.

 

Trupul băiatului a fost ridicat de cei de la Medicină Legală şi va fi supus necropsiei. De asemenea, urmează să se stabilească cine se face vinovat pentru această tragedie.

 

 

Sabin Şerban (foto) era elev în clasa a XII-a, la Liceul de Informatică „Grigore Moisil“. Era foarte bun la învăţătură, fiind primul care a intrat la admitere la Liceul de Informatică, în 2013, cu media 9,94. Vecinii l-au descris ca fiind un băiat calm, retras și extrem de politicos.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cartierul Austriac