Codrin Șrefănescu avertizează. Are de ales : ori primar pesedist, ori afară. Ce a ales Gabriela Firea, aflați aici

Codrin Șrefănescu avertizează. Are de ales : ori primar pesedist, ori afară. Ce a ales Gabriela Firea, aflați aici


Primarul Capitalei Gabriela Firea nu va fi exclusă din PSD, iar dacă vrea să plece din partid, treba îşi dea demisia şi va pierde mandatul, a declarat duminică, într-o intervenţie la Antena 3, după şedinţa CEx a PSD, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu. 

"Doamna Firea vrea să fie exclusă din partid şi văd că ţine cu tot dinadinsul prin astfel de scrisori, astfel de atacuri la adresa Guvernului, a prim-ministrului, a bugetului, să găsească motive prin care să îi enerveze pe colegii din Comitetul Executiv să o dea afară. Nu o dăm afară! Dacă vrea să plece, îşi pune mandatul pe masă, îşi dă demisia şi pierde mandatul de primar. Altfel, ea are nişte datorii. Bucureştenii au votat-o nu pentru Gabriela Firea în mod special, şi pentru promisiunile pe care le-au făcut şi ceilalţi candidaţi la primăriile de sector. (...) În orice caz, nu o vom exclude din partid pe Gabriela Firea", a afirmat Ştefănescu, potrivit Agerpres. 

În acelaşi context, secretarul general al PSD a precizat că s-a propus schimbarea lui Robert Negoiţă din funcţia de preşedinte al Asociaţiei Primarilor de Municipii, ca urmare a declaraţiilor pe care le-a făcut cu privire la bugetul pe 2019. 


"După declaraţia lui Robert Negoiţă, vicepreşedintele partidului Marian Oprişan a spus că, dacă se mai întâmplă o dată ca un coleg să facă asemenea declaraţie, care ne aduce destul de multe prejudicii de imagine - şi chiar au început să întrebe băieţii din ţară dacă mai tolerăm aşa ceva -, a spus că va cere excluderea din partid a lui Robert Negoiţă. Vizavi de funcţia pe care o deţine, de preşedinte al Asociaţiei primarilor de municipii, va cere revocarea din funcţie şi alegerea unui alt coleg de-al nostru în această funcţie. Şi această propunere s-a lăsat cu aplauze în sală", a mai spus Codrin Ştefănescu. 

Secretarul general al PSD a caracterizat şedinţa Comitetului Executiv ca fiind "o discuție colegială, momentan". 

"Ne-am săturat să vedem tot felul de scrisori deschise în presă, tot soiul de reproşuri, de lamentări care vin din partea unor oameni care uită că PSD şi sigla cu trei trandafiri i-a ajutat imens pentru ceea ce au reuşit să facă în cariere", a spus Codrin Ştefănescu. 

El a adăugat că cele două teme discutate la şedinţă au fost legate de pregătirea alegerilor europarlamentare şi de bugetul pe anul 2019. 

"Pe buget a existat o discuţie şi din partea preşedinţilor de consilii judeţene şi s-ar putea să mai aibă loc şi astăzi, şi mâine, două rânduri de întâlniri, ca totul să fie bine în Guvern iar bugetul care vine în Parlament să fie perfect, să putem discuta de amendamente", a mai declarat Ştefănescu.

 Gabriela Firea : Uneori trebuie să faci un pas în spate ca să-i salvezi pe alții

De cealaltă parte, Gabriela Firea a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, o fotografie însoțită de un mesaj care, potrivit postării, are legătură cu ce se întâmplă în aceste zile, și anume că „uneori trebuie să faci un pas în spate ca să-i salvezi pe alții”, notează Mediafax.

„Uneori trebuie să faci un pas în spate ca să-i salvezi pe ceilalți”, este mesajul din imaginea postată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pe Facebook.

În aceeași postare, Firea a explicat că imaginea „are legătură cu ce se întâmplă în aceste zile”.

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top