La „cumpărături” prin București: ieșeni arestați pentru trafic de droguri de mare risc

La „cumpărături” prin București: ieșeni arestați pentru trafic de droguri de mare risc


Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi și București, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, la data de 29 martie a.c., trei percheziții domiciliare, în București, într-un dosar penal de trafic de droguri de mare risc. Cinci persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada februarie 2019 – prezent, două persoane din Iași s-ar fi aprovizionat cu droguri de mare risc de la persoane din București, iar ulterior le-ar fi comercializat pe raza județului Iași.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate heroină, bani, mijloace de comunicare electronică, precum și alte bunuri materiale care ar fi servit la derularea activității infracționale.

Pe numele a trei persoane au fost emise mandate de aducere, fiind conduse la audieri în municipiul Iași.

Un bărbat și o femeie, din municipiul București, au fost reținuți de procurorii  D.I.I.C.O.T., pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru trafic de droguri de mare risc.

Anterior,  la data de 3 februarie, alte două persoane au fost depistate în flagrant delict, în timp ce ar fi transportat heroină, dinspre București către municipiul Iași, în scopul comercializării acesteia.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și a jandarmilor din Iași și București.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top