Brațul lung al Legii: Ieșeni dați în urmărire internațională, prinși în Marea Britanie și Cipru

Brațul lung al Legii: Ieșeni dați în urmărire internațională, prinși în Marea Britanie și Cipru


Două persoane condamnate pentru fapte extrem de grave, date în urmărire internaționale, au fost prinse ca urmare a colaborării dintre polițiștii ieșeni și autoritățile din Marea Britanie și Cipru.

În urma schimbului de informaţii dintre polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi şi autoritățile din Cipru, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., a fost depistat și reținut, în Cipru, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Mironeasa, urmărit național și internațional.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei de 4 ani închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Iași, acesta a fost predat din Cipru și depus în Penitenciarul Rahova, la data de 9 aprilie a.c..

De asemenea, în urma schimbului de informaţii dintre polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi şi autoritățile din Marea Britanie, realizat prin intermediul Biroului Sirene, din cadrul I.G.P.R., a fost depistat și reținut, pe teritoriul Marii Britanii, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Grajduri, urmărit național și internațional.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei de 6 ani și 4 luni închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracţiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violenţe şi şantaj.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Roman, acesta a fost predat din Marea Britanie și depus în Penitenciarul Rahova, la data de 9 aprilie a.c..


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top