Istoricul Mădălin Hodor: „Am câştigat procesul cu „maestrul" Cristoiu zis şi „Coroiu", sursa Securităţii”

Istoricul Mădălin Hodor: „Am câştigat procesul cu „maestrul" Cristoiu zis şi „Coroiu", sursa Securităţii”


Istoricul Mădălin Hodor a anunţat vineri, pe pagina sa de socializare, că a câştigat, în primă instanţă, procesul pe care i l-a deschis Ion Cristoiu în urma dezvăluirilor sale potrivit cărora jurnalistul a fost sursa „Coroiu" a Securităţii comuniste, după cum reiese din documente ale Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

 „Supărare mare la Binom în curte. Am câştigat în fond procesul cu 'maestrul' Cristoiu zis 'Coroiu'. Se cuvine să mulţumesc unor oameni. În primul rând Ioanei şi lui Florin, cei mai tari şi mai simpatici avocaţi. Ioanei în mod special. Apoi revistei Newsweek şi Ramonei Ursu. Se ştieeeeee... Unor prieteni cărora pentru propria protecţie nu pot să le dau decât iniţialele. Adică lui MI şi celor două G (şi cea mare şi cea mică). Vă pup. (...)

Dedic această victorie de etapă celor care cred în lupta pentru deconspirarea Securităţii şi celor care au încercat şi vor mai încerca să mă oprească. Pentru ăştia din urmă: această postare poate fi printată şi pusă la dosar lângă celelalte. Nu se şterge într-o oră", a scris Mădălin Hodor, adăugând hashtag-ul #HaisictirCoroiule.

Reamintim că, în 9 martie 2018, Newsweek România a publicat, în exclusivitate, o serie de documente din arhiva CNSAS, depuse de instituţie la instanţă, la solicitarea judecătorului care a judecat cauza Cristoiu versus Hodor.

În mai multe documente din arhiva fostei Securităţi, păstrate de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, jurnalistul Ion Cristoiu este menţionat ca sursa „Coroiu".

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top