fbpx
 
Jurnalistul american Larry King a suferit un atac de cord

Jurnalistul american Larry King a suferit un atac de cord


Jurnalistul american Larry King, în vârstă de 85 de ani, a suferit un atac de cord, joia trecută, după ce a intrat în stop cardiac, fiind internat la terapie intensivă, relatează Mediafax citand site-ul TMZ.com.

Potrivit unor surse din anturajul său, King avea probleme de respiraţie în ultimele luni şi era programat pentru o angiografie în ziua în care a suferit atacul de cord. Apropiaţii acestuia au declarat pentru TMZ că în timp ce era acasă pregătindu-se să meargă la spital, a intrat în stop cardiac.

El a fost luat cu o ambulanță şi transportat la spital, unde doctorii i-au efectuat o angioplastie. Apoi i-au deschis o arteră care nu mai funcţiona și i-au introdus mai multe stenturi. Legenda talk-show-rilor de televiziune a fost dus în unitatea de terapie intensivă cardiacă și urmează să fie externat în cursul zilei de luni.

King a supraviețuit atacului de cord în 1987 și a suferit o intervenție chirurgicală de by-pass cvintuplă, ceea ce l-a determinat să renunțe la fumat și să piardă în greutate.

Medicul său a efectuat cu succes angioplastia și a introdus stenturi pentru a redeschide ulterior bypass-ul din 1987, informeaza USA Today care spune ca a fost vorba de o angină pectorală, adică o durere toracică cauzată de un flux sanguin redus la nivelul inimii.

Larry King a prezentat celebra sa emisiune "Larry King Live" pe postul de televiziune CNN din 1985 până în 2010. Emisiunea sa, "Larry King Live", intrase în Cartea Recordurilor că cel mai longeviv talk-show TV moderat fără întrerupere de aceeaşi persoană.

În 2013, fostul prezentator vedeta al CNN a stârnit vii controverse după ce a anunţat că talk-show-ul sau va fi difuzat de acum de televiziunea rusă de limba engleză Russia Today, un canal pro-Kremlin ce îşi propune în primul rând să prezinte punctul de vedere al Moscovei cu privire la ce se întâmplă în lume, transmite AFP.

 

Sursa: Hotnews.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: