fbpx
Portokal
Scandal cât casa la Baroul Iași: acuzații de fraudare a alegerilor

Scandal cât casa la Baroul Iași: acuzații de fraudare a alegerilor


Scandal la Baroul de Avocaţi Iaşi, cu acuze de suspiciuni de fraudare a votului pentru alegerea decanului. Ieri-dimineaţă, membrii Comisiei Electorale, formată din mai mulţi avocaţi, au sesizat autorităţile cu privire la faptul că au găsit sigiliile rupte de la urna de voturi, cât şi la uşa de acces din interiorul sălii în care se păstra această urnă.

Cei care au semnat documentul sunt preşedintele Consiliului, Alina Popescu, vicepreşedintele Anca Violeta Drăgoi, şi membrii Ciprian Corbu, Iustina Lupu, Gabriela Magdalena Şfichi, Silviu Gabriel Gaţu, şi Octavian Bichiş.

Fostul decan al Baroului, Marius Striblea, a reacţionat imediat, precizând că este o rea voinţă a celor care au pierdut.

 „Miza celor implicaţi şi care nu ştiu să piardă este discreditarea instituţiei. Prin această manevră se încearcă inclusiv compromiterea veridicităţii rezultatului alegerilor şi a muncii comisiei de numărare a voturilor, comisie compusă din şapte membri, şase reprezentanţi ai candidaţilor la decanat şi un membru neutru, toţi desemnaţi de AGA. Menţionez că membrii Consiliului Baroului sunt cei din procesul verbal de validare afişat şi că nu există niciun dubiu sau suspiciune de fraudare a rezultatului alegerilor la consiliu. Prin astfel de acţiuni înţeleg unii «să redea demnitatea» Baroului“, a precizat Marius Striblea, arată „Ziarul de Iași”.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top