Radu Mazăre, „notificat” de autoritățile din Madagascar că va fi extrădat în România

Radu Mazăre, „notificat” de autoritățile din Madagascar că va fi extrădat în România


Radu Mazăre a fost „notificat” de autoritățile din Madagascar că va fi extrădat în România, scrie cotidianul L'Express de Madagascar, citat de Hotnews. „Ministrul Justiției, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat că această persoană va fi predată Justiției române”, scrie publicația citată.

„Acest dosar de transfer a fost primit de ministerul Afacerilor externe și va fi expediat ministerului Justiției, în această zi (marți, n.r.)”, arată publicația din Madagascar.

Acesta ar fi cerut azil în Madagascar iar protecția sa ține de competența Înaltului comisariat al ONU pentru refugiați. L'Express de Madagascar adaugă, citând surse din acest program al ONU, care au preferată să-și păstreze anonimatul, că „acest om are dreptul de a aștepta răspunsul la cererea examinată de Înalta Curte de Justiție și prevăzută în 21 ianuarie 2020. Între timp, nu îl putem forța să părăsească țara unde caută azil”.

„Acest solicitant a debarcat aici și a construit un mare hotel la Antsiranana unde a adus alte persoane importante pentru a construi companii, sinonim cu dezvoltarea acestei regiune”, au adăugat sursele citate.

Publicația citată mai arată că prietena lui Radu Mazăre a fost eliberată, dar fostul primar al Constanței rămâne în arest preventiv.

 

Sursa: Hotnews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top