fbpx
Portokal
A fost identificat autorul dublului asasinat din cartierul ANL Păcurari

A fost identificat autorul dublului asasinat din cartierul ANL Păcurari


Polițiștii ieșeni l-au identificat ieri, pe autorul dublului asasinat din cartierul ANL Părurari. După mai bine de trei săptămâni de la producerea crimei, oamenii legii l-au dus la audieri pe vecinul victimelor, un consumator de droguri de 21 de ani.

Tânărul ridicat de poliţişti ieri-dimineaţă şi care este suspectat că ar fi ucigaşul celor doi,  Elena Şipoteanu (85 de ani) şi Radu Şipoteanu (49 de ani), se numeşte Răzvan Butuc, este consumator de droguri, are vârsta de 21 de ani şi locuia împreună cu părinţii cu un etaj mai jos faţă de cel al victimelor, la etajul cinci. Ucigaşul se cunoştea cu Radu Şipoteanu, şi mai împrumuta de la acesta telefonul mobil, pentru a suna diverse persoane, informează „Ziarul de Iași”.

Se pare că ucigaşul ar fi fost prins pe baza unor amprente lăsate de ucigaş pe cuţitul folosit pentru a-l ucide pe Radu Şipoteanu, dar şi a amprentelor lăsate prin apartamentul victimelor. Cuţitul şi câteva haine pline de sânge au fost trimise la Institutul de Criminalistică de la Bucureşti pentru a fi analizate, şi se pare că şi pe acestea au găsit ţesuturi.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că Butuc, pe data de 9 aprilie, ar fi urcat un etaj şi ar fi bătut la uşa unde locuiau Radu şi Elena Şipoteanu pentru a cere un telefon mobil. Individul a fost invitat în casă de către Radu Şipoteanu. În bucătărie, Butuc ar fi luat un cuţit şi l-ar fi înjunghiat pe acesta, apoi a lovit-o pe mama acestuia şi a sufocat-o. Acesta a furat din casă mai multe obiecte, printre care o combină audio, un fier de călcat şi un mixer. Acestea ar fi fost ulterior vândute unui amic de-al său, Renato Chirica, în vârstă de 25 de ani, care la rândul său le-a vândut pentru droguri. Acesta din urmă locuia la un bloc din apropiere.

În urma probelor poliţiştilor, criminalul a mărturisit faptele şi a povestit întregul film al ororii.

 

Sursa: Ziarul de Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top