Un escroc și un șofer prins beat la volan și fără permis, băgați după gratii

Un escroc și un șofer prins beat la volan și fără permis, băgați după gratii


Un urmărit național condamnat pentru înșelăciune și un tânăr prins băut la volan și fără permis, condamnați definitiv, au fost închiși, miercuri, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași.

Polițiștii Secţiei nr. 6 Poliţie Iași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de doi ani și o lună închisoare, emis de Judecătoria Iași, pe numele unui tânăr, de 23 de ani, din municipiul Iași.

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepsei.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri Iași au depistat, pe raza comunei Tomești, un bărbat, de 53 de ani, urmărit național.

Pe numele acestuia Judecătoria Bacău a emis un mandat de executare a pedepsei de doi ani închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepsei.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top