fbpx
 
Radu Mazăre, prima aniversare după gratii: familia și iubita i-au adus prăjituri

Radu Mazăre, prima aniversare după gratii: familia și iubita i-au adus prăjituri


Radu Mazăre împlinește astăzi 51 de ani și își sărbătorește aniversarea după gratii, acolo unde a fost încarcerat în urmă cu două luni.

Familia lui Radu Mazăre s-a prezentat, vineri, la Penitenciarul Rahova, pentru a-l sărbători pe fostul edil, care împlineşte 51 de ani. Mihai Mazăre a spus că nu au avut voie să aducă niciun cadou, însă au venit cu prăjituri la insistenţa mamei, care se bucură că acum nu îi va despărţi un geam.

„Aţi văzut că am venit cu soare de la Constanţa? Nu avem niciun cadou că nu avem voie să aducem cadouri. Avem tradiţională paporniţă cu ce se poate aduce aici. Sunt nişte prăjituri. Insistă mama să le pună, eu i-am spus că nu le va primi. Nu le-a făcut mama, că nu trebuie să aduci nimic gătit. Trebuie să cumperi şi să fie sigilat şi împachetat. Nu ne-a spus ce îşi doreşte, că ştie şi el că nu poate să îşi dorească nimic, din păcate asta este. Ziua lui va fi foarte anostă, bucuria este că ne revedem noi între noi şi că, după atâta vreme, stăm în sfârşit faţă în faţă fără un geam”, a declarat fratele lui Radu Mazăre, Mihai, înainte să intre cu familia în Penitenciarul Rahova.

La Rahova au venit, alături de Mihai Mazăre, şi fiul său Răducu, Roxana Mihalache (viitoarea soţie) şi mama fostului primar.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie, aşteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5. Iniţial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlineşte şi 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Radu Mazăre, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30