fbpx
Noi fragmente osoase și pete de sânge, descoperite de DIICOT în casa criminalului din Caracal

Noi fragmente osoase și pete de sânge, descoperite de DIICOT în casa criminalului din Caracal


Purtătorul de cuvânt al DIICOT a afirmat că în urma perchezițiilor de astăzi, în locuința lui Gheorghe Dincă s-au găsit urme de sânge și alte fragmente osoase. Acestea urmează să fie duse la un laborator unde vor fi analizate de specialiști. De asemenea, oamenii legii au găsit telefonul Alexandrei într-un loc indicat de principalul suspect în acest caz.

Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT: „În urma perchezițiilor domiciliare și a activităților desfășurate au fost identificate fragmente osoase ce urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic. De asemenea, la domiciliul inculpatului au fost găsite probe biologice (sânge – n.red.) care vor fi supuse testelor de laborator.

Astăzi am efectuat o conducere în teren cu inculpatul care a indicat locul unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, telefon care a fost de altfel și găsit.

Astăzi activitatea se va sista, urmează ca în ziua următoare să continuăm percheziția domiciliară.

În ceea ce privește raportul antropologic și genetic, urmează să îl primim la dosarul cauzei și în funcție de acesta vom avea o declarație.

Cele mai multe dintre înregistrările de pe camere de supraveghere din zonă au fost ridicate și sunt analizate.”

Fragmentele osoase par a fi de natură umană şi ar fi fost găsite ascunse printre gunoaie, în aceeaşi zonă în care au fost găsite şi cele de la percheziţiile din 26 iulie. Acestea urmează să fie expertizate genetic şi antropologic. De asemenea sângele descoperit vineri la domiciliul lui Gheorghe Dincă urmează să fie analizat într-un laborator de specialitate.

Conform surselor menţionate, anchetatorii intenţionează să continue şi zilele următoare cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, fiind vizată săparea gropilor acoperite cu ciment, precum şi efectuarea de căutări în pereţii locuinţei şi anexelor acesteia.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top