Femeie din București, sechestrată și violată de un recidivist: agresorul a mai stat după gratii pentru aceeași faptă, fiind eliberat condiționat

Femeie din București, sechestrată și violată de un recidivist: agresorul a mai stat după gratii pentru aceeași faptă, fiind eliberat condiționat


Infractorii eliberaţi mai devreme din închisori continuă să semene teroare.

De această dată, o femeie din Bucureşti a fost sechestrată şi violată de un recidivist. Bărbatul care a ieşit din închisoare în baza recursului compensatoriu, mai are în trecut, o astfel de faptă. Acum, autorităţile ar trebui să explice de ce l-au lăsat printre oameni nevinovaţi, fără să fie supravegheat, ori fără să urmeze o terapie care să-i reprime agresivitatea sexuală.

Vicențiu Costin Pădureanu a fost prins de poliţişti duminică noaptea. Bărbatul este acuzat că a sechestrat, bătut şi agresat sexual o femeie în vârstă de 50 de ani, pe care o cunoştea.

După violențele din casa individului, femeia a reuşit să fugă şi a mers direct la secţia 19 de poliţie. Secţia este foarte aproape de locuinţa suspectului, la două minute de mers pe jos de aici. În acea noapte, poliţiştii au revenit la locul faptei şi l-au încătuşat pe individ.

În momentul în care l-au identificat, polițistii au descoperit că au de-a face cu un recidivist care a mai violat o femeie în urmă cu 5 ani.

Prima faptă a individului este trasă la indigo. S-a întâmplat în 2014, în aceeaşi zonă din Sectorul 5 al Capitalei. Atunci a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol.

Costin a stat după gratii doar cinci ani pentru că a beneficiat de recursul compensatoriu şi a cerut eliberarea condiţionată mult mai devreme. Aşa că anul acesta în primăvară a ieşit din închisoare iar acum, se va întoarce în acelaşi loc cu o nouă victimă la activ.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top