Doi indivizi au fost condamnaţi pentru ucidere din culpă în cazul lui Tudor Simionov, canotorul român omorât la Londra în noaptea de Revelion

Doi indivizi au fost condamnaţi pentru ucidere din culpă în cazul lui Tudor Simionov, canotorul român omorât la Londra în noaptea de Revelion


Doi indivizi au fost condamnaţi pentru uciderea lui Tudor Simionov, un canotor român omorât pe 1 ianuarie 2019 la Londra, în timp ce lucra ca agent de securitate la un club, însă principalul suspect este în continuare căutat de autorităţi, existând informaţii că ar fi fugit în Maroc după atac.

Adam Khalil, 21 de ani, din Brent, şi Haroon Akram, 26 de ani, din Fulham, au pledat vinovaţi pentru ucidere din culpă şi au fost condamnaţi de o instanţa britanică, a anunţat Poliţia metropolitană, potrivit postului Sky News.

Ossama Hamed, 26 de ani, principalul suspect în acest caz, este căutat de autorităţi pentru omor, vătămare şi agresiune. Se crede că Hamed a fugit în Maroc a doua zi după atac.

Inspectorul şef interimar Garry Moncrieff, care a coordonat ancheta în acest caz, a declarat că familia lui Tudor Simionov a fost „complet devastată", iar „viaţa lor nu va fi niciodată la fel".

„Credem că Ossama Hamed a jucat un rol semnificativ în acest atac şi suntem hotărâţi să-l găsim şi să aducem familiei lui Tudor dreptatea pe care o merită", a adăugat Moncrieff.

Oficialul a afirmat că „a fost un atac susţinut şi brutal în care inculpaţii au acţionat împreună ca grup şi aveau intenţia de a cauza vătămări grave oricui le stătea în cale".

Logodnica lui Tudor Simionov a lansat un apel către public pentru informaţii care să ajute la prinderea principalului suspect în acest caz.

Tudor Simionov, care avea 33 de ani şi lucra ca agent de securitate la un club din zona Park Lane (Londra). În incidentul, produs în noaptea de Revelion, în care a fost înjunghiat mortal cetăţeanul român au fost răniţi şi doi colegi de-ai acestuia. Simionov a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă şi a fost înjunghiat în piept.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top