Cutremurător: doctoriță din Oradea, acuzată că și-a ucis copilul în vârstă de numai o lună, apoi l-a îngropat. Timp de 4 ani, nimeni n-a știut ce s-a întâmplat

Cutremurător: doctoriță din Oradea, acuzată că și-a ucis copilul în vârstă de numai o lună, apoi l-a îngropat. Timp de 4 ani, nimeni n-a știut ce s-a întâmplat


O tânără doctoriţă este bănuită că şi-ar fi ucis bebeluşul în vârstă de doar o lună. Apoi ar fi îngropat trupul în curtea unei case părăsite.

Faptele s-ar fi petrecut în urmă cu patru ani, însă povestea îngrozitoare a ieşit la iveală abia acum.

Poate nu s-ar fi aflat nimic despre aceste fapte, dacă femeia nu s-ar fi căsătorit. La starea civilă, atunci când s-au făcute procedurile dinaintea căsătoriei, în acte doctoriţa figura ca fiind mama unui copil.

I s-a cerut o copie a certificatului de naştere, însă femeia a negat că ar fi născut vreodată. Aceste lucru a stârnit multe suspiciuni, mai ales că, portivit unor surse judiciare, ea ar fi născut la maternitate, iar naşterea a fost înregistrată.

În acel moment, procurorii au intrat pe fir şi au început o anchetă. Se pare că bebeluşul, o fetiţă, a fost născut în 2015. În decembrie, când copilul avea doar o lună, femeia l-ar fi omorât, iar două zile mai târziu, ar fi îngropat trupul pe ascuns. Avocatul doctoriţei susţine însă că totul ar fi o eroare.

Rămăşiţele bebeluşului au fost descoperite în urmă cu câteva zile, după ce anchetatorii au început verificările. Resturile umane erau îngropate în curtea unei case care a aparţinut bunicilor femeii, dar care nu mai era locuită. Procurorii de la Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal.

Mia Cotrău, purtător de cuvânt Parchetul Bihor: „În concret, ca stare de fapt, reţinându-se că, în dată de 17 decembrie 2015, în timp ce se afla la imobilul, locuinţa sa din Oradea, suspecta a ucis-o pe fiica sa minoră, în vârstă de o lună, după care, în 19 decembrie 2015, a transportat cadavrul acesteia şi l-a îngropat în curtea unui imobil din Auşeu, judeţul Bihor.”

Femeia acuzată este medic rezident la Spitalul Judeţean Oradea. Procurorii au cerut documente despre activitatea ei din perioada în care ar fi născut.

Avocatul doctoriţei spune însă că totul ar fi o eroare în acte.

Mircea Ursuța, avocatul doctoriţei: „Sper să nu pledeze în niciun fel şi să avem o soluţie de clasare, să nu ajungem în faţa unui judecător. Pentru că, din punctul meu de vedere, nu se poate proba o infracţiune şi nu există infracţiune în cauză. Nu pot să spun nici că a fost o naştere, nici că a fost un copil”.

Doctoriţa a fost la lucru până în urmă cu câteva zile, după care a intrat, brusc, în concediu de odihnă. Ea a fost pusă sub urmărire penală iar anchetatorii continua cercetările.

 

Sursa: Știrile Pro TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top