Cazul Caracal: încă doi polițiști puși sub acuzare pentru abuz în serviciu

Cazul Caracal: încă doi polițiști puși sub acuzare pentru abuz în serviciu


Poliţiştii Vasile Marian şi Eugen Ţenea au fost puşi şi ei, marţi, sub acuzare de Secţia de anchetă a magistraţilor, pentru infracţiunea de abuz în serviciu, în dosarul în care este investigată maniera în care au intervenit autorităţile în cazul Alexandrei Măceşanu, au declarat surse judiciare.

„Nu mai sunt poliţist, domnule. Nu am greşit cu nimic. Este în măsură să constate cine ne cercetează dacă am greşit sau nu. Da ( putea fi făcut mai mult pentru a fi salvată Alexandra -n.r.)" , a declarat Vasile Marian, la ieşirea de la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ).

„Ne pare rău pentru fetiţă", a spus Eugen Ţenea.

Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că Vasile Marian, care a ocupat funcţia de agent şef principal la postul de Poliţie din Dobrosloveni, şi Eugen Ţenea, din acelaşi post de poliţie, sunt cei cu care tatăl Alexandrei Măceşanu a vorbit în seara de 24 iulie 2019, pentru a reclama dispariţia fiicei lui.

Vasile Marian i-ar fi transmis tatălui Alexandrei Măceşanu că fiica sa e posibil să fie plecată cu vreun băiat şi i-a recomandat să revină a doua zi dimineaţa la post. Ulterior, cei doi i-ar fi raportat Violetei Mirea, şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, unde este arondată şi comuna Dobrosloveni, însă primele măsuri au fost luate pe 25 iulie, la 8.15.

Şi Violeta Mirea, şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, dar şi procurorul Cristian Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, au fost puşi sub acuzare, marţi, pentru abuz în serviciu în dosarul privind intervenţia autorităţilor în cazul Caracal, au declarat surse judiciare.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top