Print this page
Flagrant la Târgu Frumos: cuplu cercetat pentru șantaj și lovire

Flagrant la Târgu Frumos: cuplu cercetat pentru șantaj și lovire


Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de complicitate la șantaj și o femeie bănuită de șantaj și lovirea sau alte violențe.

La data de 19 septembrie 2019, a fost organizată o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 30 de ani și a unei tinere de 27 de ani, ambii din orașul Târgu Frumos, care ar fi urmat să primească bani de la o altă tânără.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 6 septembrie a.c., tânăra de 27 ani ar fi agresat fizic o altă tânără, de 22 de ani.

De asemenea, începând cu data de 7 septembrie a.c., bărbatul și tânăra, bănuiți de comiterea faptelor ar fi determinat-o, prin amenințări, pe tânăra de 22 de ani, să comită fapte antisociale pe teritoriul altor state, iar pentru a o lăsa în pace, ar fi obligat-o să le remită 30.000 de euro.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 19 septembrie a.c., cele două persoane bănuite de comiterea faptelor au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore.

Astăzi, bărbatul și tânăra urmează să fie prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași, iar în activități au fost angrenați și criminaliști și luptători S.A.S. Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare