Percheziții la o rețea de prostituție din București care exploata mai multe tinere sub 14 ani

Percheziții la o rețea de prostituție din București care exploata mai multe tinere sub 14 ani


Patru percheziţii au loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti, într-un dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor, în care mai multe persoane urmează să fie duse la audieri.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore sau au înlesnit practicarea prostituţiei unor minore, obţinând foloase materiale de pe urma acestora.

Trei minore sunt implicate în acest caz, la momentul comiterii faptelor având 11, 12 şi 13 ani. Şi una dintre persoanele acuzate de proxenetism era minoră la momentul comiterii faptelor. Printre cei implicaţi în dosar ar fi şi bărbaţi cărora le-au fost vândute copilelele.

„În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti prin Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează 4 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor. De asemenea, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere”, anunţă Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost declanşate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale pe baza unor informaţii. Persoanele depistate urmează să fie duse pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top