Momentul în care o femeie e împușcată mortal de poliție în dormitorul ei (VIDEO)

Momentul în care o femeie e împușcată mortal de poliție în dormitorul ei (VIDEO)


O femeie de culoare a fost împușcată mortal de poliție, sâmbătă dimineață, în propriul dormitor, chiar prin geamul locuinței. Tragedia s-a petrecut după ce poliția a fost solicitată să verifice starea ei de către un vecin îngrijorat.

Atatiana Jefferson, de 28 de ani, locuia cu nepotul ei de 8 ani în orașul Fort Worth, din Texas. Un vecin a relatat că a sunat la un număr care nu este de urgență pentru că era îngrijorat în legătură cu starea femeii. Acesta văzuse că ușa ei era deschisă la primele ore ale dimineții, relatează BBC.

Momentul în care victima este împușcată mortal de un agent a fost filmat chiar de camerele video montate pe uniforma polițiștilor. Înregistrarea arată o confruntare de câteva secunde. Agenții circulă în jurul locuinței, verifcând perimetrul, apoi zăresc o siluetă prin geam. După ce i-au cerut să ridice mâinile, un agent a deschis focul, împușcând-o pe femeie prin geam.

Agentul care a tras este cercetat și se află în concendiu administrativ. În locuință a fost descoperită o armă, potrivit poliției, dar nu este clar dacă victima o ținea în mână. În Texas este legală posesia armelor pentru persoanele de peste 18 ani.

Polițiștii i-au oferit ajutor medical victimei, dar aceasta a fost declarată moartă chiar la locul tragediei, la scurt timp.

Un avocat al familiei Jefferson a relatat că tânăra de 28 de ani  juca jocuri video cu nepotul ei când a auzit zgomotele făcute de poliție afară și s-a dus să verifice la geam.

Atatiana Jefferson era absolventă de facultate și lucra în comerțul cu echipamente farmaceutice. „Nu exista niciun motiv pentru care să fie ucisă. Vrem să se facă dreptate”, este mesajul publicat de avocat.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top