fbpx
Monstrul din Ploiești: bărbat reținut după ce le-a violat pe cele trei fetițe ale iubitei sale

Monstrul din Ploiești: bărbat reținut după ce le-a violat pe cele trei fetițe ale iubitei sale


Un bărbat din Ploieşti a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, de poliţişti, fiind suspectat că în ultimele luni le-ar fi agresat sexual, pedepsit şi chiar violat pe fiicele iubitei sale.

Un bărbat a fost reţinut, după ce ar fi violat, pedepsit şi agresat sexual fetele concubinei lui

Potrivit reprezentaţilor IPJ Prahova, poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti au făcut o percheziţie în oraş la o persoană bănuită de viol, agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în decursul acestui an, persoana bănuită ar fi săvărşit o faptă de viol, trei fapte de agresiune sexuală şi trei fapte de rele tratamente aplicate minorului, faţă de cele trei fete ale concubinei sale, cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani”, a transmis Poliţia Prahova, citată de Mediafax.

Bărbatul are 37 de ani, iar cercetările au început după ce rudele fetelor ar fi depus plângere la poliţie, au declarat surse judiciare.

Acesta le-ar fi pedepsit pe cele trei fete, dintre care două sunt gemene.

Bărbatul a fost adus la sediul Poliţiei pentru audieri şi ulterior a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. El va fi prezentat vineri instanţei pentru luarea altor măsuri preventive.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top