Adolescent din Iași, acuzat de crimă după ce a sărit să-și apere tatăl

Adolescent din Iași, acuzat de crimă după ce a sărit să-și apere tatăl


La numai 15 ani, un băiat din judeţul Iaşi este acuzat de crimă. A sărit în apărarea tatălui său, care se luase la bătaie cu un bărbat, şi l-a înjunghiat mortal pe rivalul părintelui său.

Adolescentul a fost ridicat de procurori şi dus la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

Incidentul s-a petrecut în comuna Belcești, aflată la 50 de km de Iaşi. Victima şi cu tatăl adolescentului s-au dus acasă la cel din urmă şi au început să se cinstească. După mai multe pahare de băutură, cei doi au început să se certe şi puţin a durat până s-au luat la bătaie, de faţă cu băiatul.

Tânărul n-a stat pe gânduri şi l-a atacat pe bărbatul care îl lovea pe tatăl său cu un cuţit. Adolescentul l-a înjunghiat de mai multe ori, iar victima s-a prăbuşit într-o baltă de sânge.

Băiatul va fi suspus acum unei expertize psihiatrice, iar dacă se va dovedi că avea discernământ în momentul comiterii faptei, va fi internat într-un centru de detenţie pentru minori.

Trupul bărbatului va fi supus unei expertize medico-legale pentru a se vedea care a fost cauza exactă a decesului. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru omor, iar pentru această infracțiune, pedeapsa este de până la 25 de ani.

 

Sursa: Știrile Pro TV

 


Citeste si...
Nota
(3 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top