fbpx
Răzvan Cuc a fost acasă la șefa Tarom cu o seară înainte de moțiune. Imagini care-l incriminează pe ministrul Transporturilor (VIDEO)

Răzvan Cuc a fost acasă la șefa Tarom cu o seară înainte de moțiune. Imagini care-l incriminează pe ministrul Transporturilor (VIDEO)


Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a întâlnit cu şefa TAROM, Mădălina Mezei, în faţa casei sale, cu o seară înainte de moţiunea de cenzură, arată imaginile publicate de ziuanews.ro. Răzvan Cuc recunoaşte că a întrebat-o pe Mezei ce parlamentari vor zbura cu avioane Tarom în ziua moţiunii de cenzură, dar neagă faptul că i-a cerut să reţină aeronavele la sol.

Răzvan Cuc s-a întâlnit cu fosta şefă TAROM Mădălina Mezei, miercuri seara, pe o strada din Cartierul Băneasa, puţin dupa ora 23.00. Filmarea a fost realizată în faţa locuinţei Madalinei Mezei, porivit ziuanews.ro. Ministrul Cuc se află în dreapta (sprijinit de maşina personală), îmbrăcat cu o vesta închisă la culoare, iar directorul general al TAROM de la acea vreme, Mădalina Mezei, în stânga, în faţa ministrului.

Răzvan Cuc recunoaşte că s-a întâlnit cu Ramona Mezei în faţa casei acesteia cu o seara înainte de moţiune. „Eu mă întâlnesc cu directorii oriunde, nu am vreo constrângere. Eram pe stradă. Dânsa a venit însoţită de fratele dânsei. Pot să mă întâlnesc oricând, cu orice director să vorbesc despre strategia ministerului“, a spus Cuc, într-o conferinţă de presă. 

Mădălina Mezei s-a recunoscut în imaginile difuzate de presă: „Da, confirm, dar sunt surprinsă cum au ajuns publice“, a spus fosta şefă Tarom. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, recunoaşte că a discutat cu fostul director al Tarom, Mădălina Mezei, despre parlamentarii care urmau să zboare cu avioane Tarom în ziua moţiunii de cenzură, dar susţine că nu i-a cerut să reţină aeronave la sol. „Eu am întrebat-o ce parlamentari zboară şi dacă lucrurile sunt în ok“, admite Cuc.

Fostul şef al Tarom, Mădălina Mezei, a ţinut vineri o conferinţă de presă în cadrul căreia a povestit, cu lux de amănunte, ce ordine i-a dat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc în privinţa reţinerii avioanelor care urmau să transporte parlamentari în ziua moţiunii declanşate împotriva premierului Viorica Dăncilă.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top