fbpx
 
Foto: NewsPascani.com Foto: NewsPascani.com

Minorul care l-a ucis cu sânge rece pe pădurarul din Iași a fost arestat preventiv


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor din comuna ieșeană Sireţel, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată şi omor calificat.

Judecătorii de la Tribunalul Iaşi au admis propunerea, astfel că tânărul în vârstă de 17 ani, a ajuns în arest preventiv.

În rechizitoriu se arată că în 12 septembrie, tânărul de 17 ani s-a dus în pădurea Todosoaia pentru a fura lemne, unde a fost surprins de pădurar.

„Inculpatul minor I.I. s-a deplasat în pădurea denumită „Todosoaia” pentru a sustrage lemne, unde a fost surprins de pădurarul Radu Gorcioaia. În aceste circumstanţe, inculpatul a atacat victima cu o secure şi i-a aplicat cel puţin patru lovituri în zona capului, provocându-i leziuni care au condus la decesul victimei", spun procurorii de Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Tânărul a fost supus unei expertize psihologice, iar, potrivit prim procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Cornelia Prisacariu, acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Radu Gorcioaia, în vârstă de 50 de ani, era angajat al Direcției Silvice Iași din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva din anul 1999 și era necăsătorit. Pădurarul era titularul Cantonului silvic 21 Lespezi și avea în pază o suprafață de 538 hectare.

 

Sursa: realitateadeiasi.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30