fbpx
Portokal
Grupul civic Reset Iași, plângere penală pe numele lui Raed Arafat și a șefilor din IGSU, după apariția noilor imagini de la Colectiv

Grupul civic Reset Iași, plângere penală pe numele lui Raed Arafat și a șefilor din IGSU, după apariția noilor imagini de la Colectiv


Plângere penală pe numele lui Raed Arafat şi a şefilor din IGSU, Orlando Şchiopu şi Mihai Guţă. Grupul civic Reset Iaşi cere Parchetului General să demareze o anchetă penală împotriva celor trei, după publicarea ultimelor imagini din seara de 30 octombrie 2015, de la Colectiv.

„Considerăm că privarea anchetatorilor de imaginile apărute în presă reprezintă un caz de obstrucționare a justiției și motiv suficient pentru începerea urmăririi penale a celor de mai sus.

Am știut cu toții cât de haotică a fost intervenția, am suspectat din primul moment lipsa de profesionalism și de empatie a „salvatorilor”, iar probele video au confirmat bănuielile noastre. Totodată, constatăm, încă o dată, că statul nu ne poate sări în ajutor nici măcar printr-un exercițiu de compasiune față de un muribund.

Suntem singuri și ne avem doar pe noi ! Ne-am demonstrat că strigătul nostru de furie și solidaritatea noastră pot (re)construi țara în care vrem să trăim'', scrie, pe Facebook, Grupul civic Reset Iaşi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top