fbpx
Portokal
Dealeri de droguri ridicați din cluburile bucureștene după un filaj de mai bine de cinci luni (VIDEO)

Dealeri de droguri ridicați din cluburile bucureștene după un filaj de mai bine de cinci luni (VIDEO)


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict și 4 percheziții, în urma cărora, a fost destructurată o grupare care comercializa cantități importante de  cocaina si ecstasy, în București și județul Ilfov.

În  perioada iunie – octombrie 2019, polițiștii antidrog din cadrul B.C.C.O. București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea infracţională a unei grupări specializate în procurarea din Spania a unor cantități importante de cocaină și ecstasy, pe care le-ar fi comercializat în cluburile din București și de pe raza județului Ilfov.

Astfel, la data de 31 octombrie a.c., polițiștii au depistat 2 membri ai grupării infracționale după ce ar fi ridicat de la o firmă de curierat un colet care conținea 4.601 comprimate de ecstasy și 383 de grame de cocaină.

Imediat după realizarea prinderii în flagrant, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, două pe raza județului Ilfov și două pe raza municipiului București, fiind puse în aplicare două mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3 telefoane mobile și 3 cartele SIM, sume de bani, despre care există bănuiala că provin din comercializarea drogurilor și 3 grame cannabis.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „trafic internațional de droguri de mare risc” și „deținere de droguri de risc și mare risc”.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top