fbpx
Portokal
Acuzații scandaloase! Fost primar din Brașov, acuzat că plătea copii sărmani pentru a-i abuza sexual. La rândul lui, pedofilul era șantajat

Acuzații scandaloase! Fost primar din Brașov, acuzat că plătea copii sărmani pentru a-i abuza sexual. La rândul lui, pedofilul era șantajat


Acuzații scandaloase i se aduc unui fost primar din localitatea Cristian, județul Brașov: acesta ar fi plătit copii sărmani pentru a-i abuza.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost reținut pentru că ani în șir ar fi plătit copii sărmani să întrețină cu el relații sexuale.

Alți trei bărbați din comunitate sunt în arest, acuzați că l-ar fi șantajat pe fostul edil că vor da în vileag imagini compromițătoare înregistrate în timpul orgiilor.

Se vorbește despre faptul că fostul primar ar fi plătit șantajiștilor sume uriașe, de ordinul zecilor de mii de euro, dar, când n-a mai avut de unde să scoată bani, a izbucnit scandalul.

În comunitatea săracă de la marginea localității Vulcan, toată lumea vorbește de banii pe care fostul primar din comuna vecină îi dădea nevoiașilor.

Oamenii povestesc că zeci de băieți mergeau la cabană de vânătoare pe care fostul edil, bărbatul de 62 de ani o are în sat.

În sat, s-a zvonit că bărbatul oferă chiar și 300 de lei pentru o partidă. Săraci lipiți pământului, mulți părinți ai căror băieți erau chemați la cabană au închis ochii și s-au bucurat de bani.

Câteva dintre scene au fot filmate și fotografiate, iar bărbatul a devenit bun de șantajat. Câțiva tineri care aveau imaginile compromițătoare au început să-l amenințe că vor merge cu ele la poliție dacă nu primesc bani.

Oamenii vorbesc de zeci de mii de euro pe care fostul primar le-ar fi plătit pentru ca povestea să nu iasă la iveală. Când n-a mai avut de unde să dea bani, scandalul a izbucnit.

Trei tineri au fost reținuți și audiați pentru șantaj. Fostul primar este acuzat, la rândul său, de acte sexuale cu minori. El s-a aflat în fruntea primăriei Cristian între 1996 și 2000. Apoi, vreme de trei mandate, a fost consilier local. Acum are o fermă agricolă prosperă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top