fbpx
 
Ofițer filmat plângând după ce a fost inculpat într-un dosar de șantaj (VIDEO)

Ofițer filmat plângând după ce a fost inculpat într-un dosar de șantaj (VIDEO)


Un fost ofiţer DGA din Arad, transferat recent pe un post în cadrul IPJ Arad, a fost filmat plângând după ce a fost inculpat într-un dosar de șantaj.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Camelia Miculescu, a declarat joi, că procurorii „au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru infracţiunea de şantaj”, în cazul unui angajat al IPJ Arad, potrivit Agerpres.

El ar fi comis fapta pe când era angajat al DGA, structură din care s-a transferat, la cerere, în cadrul IPJ Arad în data de 24 octombrie 2019.

Surse din cadrul IPJ Arad au declarat că poliţistul lucrează la Serviciul Logistic, iar joi, când a aflat că a fost pus sub control judiciar, a suferit un atac de panică în curtea instituţiei.

Cu privire la aceste informaţii, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, a precizat că „angajatul în cauză, pe fondul unor afecţiuni cronice cardiace, a suferit un şoc emoţional manifestat printr-o criză de nervozitate”.

Ofițerul George Tabuia a fost filmat de colegi în timp ce plângea în curtea istituției, după a fost inculpat pentru infracțiunea de șantaj.

Dosarul de șantaj pare că ar fi fost deschis după ce și-a ajutat un coleg de la DGA cu o lucrare de construcții și în schimb i-a cerut 200 de euro. Tabuia susține că ar fi vorba de o înregistrare găsită în telefonul său în care apar„cele mai grele nume din mafia transportatorilor din Arad”, pe care le cerea colegilor să „n-o dea la nimeni”.

„La o înregistrare video, pe care mi-au găsit-o pe telefon, și în care apar numele cele mai grele din mafia transportatorilor din Arad și care, dacă ar fi dată cuiva, ar însemna că eu mai am foarte puține ore de viață după… și nu mă gândesc la mine, cât la copiii mei și la soția mea!”, a declarat el pentru criticarad.ro.

„Am făcut mai multe copii după această filmare și, așa stând lucrurile, aștept momentul potrivit din punct de vedere juridic, pentru a o face publică!” – a mai promis Tabuia, pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, după ce astăzi a fost inculpat oficial pentru infracțiunea de șantaj.

Ulterior, poliţistul a fost preluat de medicul şi de psihologul IPJ, pentru a primi îngrijiri.

Procurorii nu oferă, în acest moment, informaţii despre dosarul de şantaj aflat în cercetare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30