fbpx
„Most Wanted”: Româncă dată în urmărire internațională pentru o crimă comisă în urmă cu 12 ani, prinsă în apropiere de Napoli

„Most Wanted”: Româncă dată în urmărire internațională pentru o crimă comisă în urmă cu 12 ani, prinsă în apropiere de Napoli


O femeie, dată în urmărire internațională de mai bine de 7 ani, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 20 de ani, pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat, a fost prinsă în Italia, în urma cooperării dintre Poliția Română și autoritățile judiciare italiene.

Femeia se afla în urmărire internaţională, fiind clasificată în categoria „most wanted”, după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de omor calificat.

În sarcina acesteia, instanța de judecată a reținut faptul că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, județul Hunedoara, împreună cu alte două persoane, a lovit un bărbat, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat.

„Fapta a fost comisă în noaptea de 15 spre 16.09.2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia, unde tânăra (pe atunci în vârstă de 18 ani), împreună cu alți doi tineri (aflaţi şi ei în urmărire internaţională) au lovit cu pumnii și picioarele, cu o bâtă de baseball și chiar cu un bolovan un alt tânăr, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat, la data de 19.09.2007”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Femeia a fost prinsă şi arestată de carabinierii Unității de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităţilor de cooperare internaţională şi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

În cauză, a fost demarată procedura de predare a persoanei depistate.

Activitățile poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara s-au desfășurat sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În cauză, s-a beneficiat și de suportul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională.

Poliţiştii hunedoreni continuă căutările celorlalţi doi autori ai omorului: Silviu Bogdan Bruzlea, de 32 de ani și Sorin Vasile Benegui, 33 de ani.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top