fbpx
Portokal
Traficant de droguri prins în flagrant cu 5 kilograme de cannabis: polițiștii au găsit un revolver cu gloanțe letale asupra sa (VIDEO)

Traficant de droguri prins în flagrant cu 5 kilograme de cannabis: polițiștii au găsit un revolver cu gloanțe letale asupra sa (VIDEO)


În urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict, a fost depistat un bărbat care ar fi încercat să vândă 5 kilograme de cannabis. Asupra acestuia polițiștii au descoperit și un revolver cu muniție letală. Pe parcursul anchetei în cauză, au mai fost capturate alte 6 kilograme de cannabis.

Începând cu luna septembrie 2019, polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti împreună cu procurorii D.I.I.C.OT. – Structura Centrală, au investigat activitatea unui grup infracțional care se ocupa cu traficul internațional de cannabis (zeci de kilograme), pe ruta Spania-Romania, precum și distribuția în Capitală și împrejurimi.

Pentru probarea activității infracționale, la data de 21 noiembrie 2019, a fost organizată o acțiune complexă pe traseul București – Ploiești, în cadrul acesteia fiind depistat în flagrant delict un bărbat, de 39 de ani, în timp ce încerca să vândă aproximativ 5 kilograme de cannabis.      

Asupra celui în cauză polițiștii au găsit și ridicat un pistol tip revolver cu glonț letal, fără serie, deținut illegal, cu 5 cartușe aferente care erau introduse în pistol, 16.300 de euro și 595 de lei susceptibili a proveni din traficul de droguri.

De asemenea a fost ridicat pentru cercetări un autoturism de lux, în valoare de 50.000 de euro.

De asemenea, pe parcursul anchetei în cauză, în luna octombrie, au fost capturate alte 6 kilograme de cannabis, fiind arestate atunci 2 persoane.

Bărbatul a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, deținerea, portul, precum și orice operațiune privind circulația armelor letale și a muniției.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top