fbpx
 
Foto: Facebook/Florin Țugui Foto: Facebook/Florin Țugui

Arest la domiciliu pentru un vasluian care a făcut praf cu mașina un refugiu de tramvai din Iași: era beat turtă


Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 24 noiembrie a.c., un tânăr, de 26 de ani, din județul Vaslui, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Iași, în cartierul Tătărași, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu refugiul unei stații de tramvai.

În urma impactului nu au rezultat victime omenești.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 25 noiembrie a.c., tânărul cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe  a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 26 noiembrie a.c., tânărul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus față de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30