Procurorul-șef al Parchetului Satu Mare a murit subit la 38 de ani: a suferit un atac cerebral vascular

Procurorul-șef al Parchetului Satu Mare a murit subit la 38 de ani: a suferit un atac cerebral vascular


Tânărul procuror șef al Parchetului Satu Mare, Florin Betea, mort la doar 38 ani. I s-a făcut rău acasă și a murit în scurt timp.

Procurorul șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Florin Betea, a decedat astăzi, la doar 38 de ani. Potrivit informațiilor PresaSM, magistratul se afla la domiciliul său, în jurul orei 06.00, i s-a făcut rău (se pare că vorbim despre un atac vascular cerebral) și a suferit un stop cardio-respirator. Din păcate, Florin Betea nu a mai putut fi salvat, cu toate că la fața locului a fost trimis un echipaj de terapie intensivă, cu autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă.

În urma sa a rămas o familie îndurerată, o soție și o fiică. Dar și o activitate profesională importantă. De numele lui Florin Betea se leagă o schimbare de mentalitate în cadrul unităților de parchet din județul Satu Mare.

A fost printre primii semnatari a unor petiții de protest, prin care se taxa ingerința politicului în actul de justiție.

Betea a fost cercetat de DNA și pus sub filaj într-un dosar bazat pe un denunț anonim, trimis la DNA Oradea, pe atunci condus de celebrul procuror Ciprian Man, azi cercetat disciplinar pentru multiple acuzații. Ulterior, în 2017, procurorul Betea a primit ordonanță de clasare pe motiv că fapta nu există. Potrivit unor apropiați, această cercetate l-a afectat foarte mult.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top