Deținutul ucis în Penitenciarul Giurgiu era un criminal sadic, condamnat la închisoare pe viață: a ucis o studentă, i-a tranșat corpul și l-a aruncat

Deținutul ucis în Penitenciarul Giurgiu era un criminal sadic, condamnat la închisoare pe viață: a ucis o studentă, i-a tranșat corpul și l-a aruncat


Deținutul ucis de Crăciun în Penitenciarul Giurgiu este un criminal care în trecut a omorât o studentă, apoi i-a tranșat cadavrul și l-a aruncat în mai multe locuri din Capitală. Alexandru Rădulescu a acționat în urmă cu 21 de ani la fel ca Gheorghe Dincă: el i-a propus studentei Elena Nedelea să întrețină relații sexuale cu el și a lovit-o mortal în momentul în care fata l-a refuzat, scrie România TV.

Bărbatul ucis în dimineața de Crăciun în grupul sanitar al unei celule de la penitenciarul Giurgiu își ispășea condamnarea pe viață pentru că în 1998 a ucis o studentă. Bărbatul îi propusese să întrețină relații sexuale, fata a refuzat. Așa că a omorât-o după care i-a tranșat corpul și l-a pus în mai mulți saci pe care i-a răspândit în București.

Elena Nedelea era din Teleorman și avea 23 de ani atunci când a fost tranșată de Alexandru Rădulescu. Fata îl cunoscuse pe criminal în urma anunțurilor pe care le dădea la ziar, ea oferind meditații la limbi străine. Victima era studentă în anul II la Facultatea de Litere din cadrul Universității Spiru Haret. Crima a avut loc pe data de 6 octombrie 1998 în subsolul atelierului de pictură situat la parterul imobilului. Alexandru Rădulescu, care a fost condamnat pe viață, avea 38 de ani când a ucis-o.

În timp ce era judecat, Alexandru Rădulescu a încercat de după ori să evadeze. La una din tentative el l-a rănit grav cu o lamă artizanală pe gardianul care îl păzea.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top