Ordin de restricție pentru o tânără din Brăila care își bate în mod frecvent iubitul

Ordin de restricție pentru o tânără din Brăila care își bate în mod frecvent iubitul


O femeie de 28 de ani din satul Tătaru, judeţul Brăila, nu se mai poate întoarce acasă după ce familia iubitului ei a cerut un ordin de protecţie. Magistraţii de la Judecătoria Făurei le-a aprobat cererea, în condiţiile în care femeia este acuzată că îi bate frecvent pe iubitul ei de în vârstă de 30 de ani şi pe părinţii acestuia. Este prima femeie din Brăila pe numele căreai se emite un ordin judecătoresc de interdicţie.

Cei doi iubiţi au împreună un copil şi locuiesc în casa părinţilor băiatului din localitatea Tătaru. Surse apropiate anchetei au precizat că în familie au izbucnit numeroase scandaluri provocate de femeie, lucru confirmat şi de vecini, care spun că lucrurile sunt „de poveste”, scrie „Adevărul”.

Oamenii spus că după ce consumă alcool, aceasta devine agresivă, distruge lucrurile din casă şi îi bate pe membrii familiei, inclusiv pe concubinul său. Nu există indicii că ar fi agresat şi minorul, cel puţin deocamdată.

Poliţiştii chemaţi să pună capăt scandalurilor au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie, dar victimele s-au adresat instanţei pentru a cere ordin de protecţie împotriva femeii. Un magistrat de la Judecătoria Făurei le-a dat dreptate şi i-a interzis femeii să se apropie de casă pe o durată de 30 de zile.

În paralel, poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal care o vizează pe concubina violentă. Aceasta ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti şi chiar s-ar putea alege cu o condamnare penală dacă va fi găsită vinovată.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top