fbpx
 

Percheziții la un ieșean acuzat că a ascuns bunuri provenite din mai multe infracțiuni


Polițiștii ieșeni au desfășurat două percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru tăinuire. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au desfășurat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Iași, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, iar un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Iași a fost condus la audieri.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în luna noiembrie 2019, acesta ar fi primit de la un alt bărbat, de 42 de ani, bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni, deși ar fi cunoscut proveniența acestora.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

La data de 25 februarie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: