fbpx
Portokal
Taximetrist atacat cu spray lacrimogen și tâlhărit de doi tineri: agresorii au fost arestați, iar complicii lor, reținuți

Taximetrist atacat cu spray lacrimogen și tâlhărit de doi tineri: agresorii au fost arestați, iar complicii lor, reținuți


Polițiștii ieșeni au identificat doi tineri bănuiți de tâlhărie calificată și alți doi tineri bănuiți de compliciate la tâlhărie calificată.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași și Serviciului de Investigații Criminale Iași au identificat doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și alți doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 8 spre 9 februarie a.c., aceștia ar fi fost transportați cu un autoturism taxi, pe raza municipiului Iași, iar când ar fi ajuns la destinație, prin folosirea unei substanțe iritant-lacrimogene, i-ar fi sustras taximetristului telefonul mobil și bani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.300 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate.

La data de 24 februarie a.c., cei doi tineri cercetați pentru tâlhărie calificată au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore. Ulterior aceștia au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

La data de 26 februarie a.c., cei doi tineri cercetați pentru complicitate la tâlhărie calificată au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, aceștia urmând a fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top