Tineri din Bistrița-Năsăud, trimiși în judecată pentru omor și tâlhărie comise în Elveția: vor fi judecați în țară

Tineri din Bistrița-Năsăud, trimiși în judecată pentru omor și tâlhărie comise în Elveția: vor fi judecați în țară


Doi tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud, care în urmă cu doi ani au intrat în casa unui elveţian, asupra căruia au exercitat acte de violenţă ce au condus la decesul victimei, şi de unde au furat bani şi bunuri, au fost trimişi în judecată de către procurorii bistriţeni şi vor fi judecaţi în ţară pentru faptele lor, transmite Agerpres.

Potrivit raportului de activitate pe luna februarie, postat joi pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cei doi au fost trimişi în judecată „pentru infracţiunile de omor calificat şi tâlhărie calificată, constând în aceea că, la data de 4 martie 2018, împreună cu un alt inculpat cercetat în prezent în stare de arest preventiv de către autorităţile judiciare din Elveţia, au pătruns fără drept în locuinţa victimei S.G. din Geneva, Elveţia, de unde, prin întrebuinţarea de violenţe care au condus la decesul victimei, au sustras suma de 1.900 franci elveţieni şi două ceasuri".

Victima, un bărbat, avea 62 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Adrian Briciu, a precizat că autorităţile elveţiene au decis ca procedura să fie preluată de către partea română, astfel că cei doi vor fi judecaţi, în primă instanţă, de tribunalul bistriţean.

Cei doi inculpaţi, aflaţi în prezent în arest preventiv, au fost reţinuţi la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top